Om oss

Välkommen till Växjö Snickartjänst AB

Om Växjö Snickartjänst

Växjö Snickartjänst startade 2010, då som enskild firma men ombildades till aktiebolag 2013 och ägs av Henric Ragnarsson. Företaget har under åren utökats till 10 anställda snickare.

Verksamheten fokuserar på kvalitet från första kontakt till slutöverlämning inom samtliga projekt. Kontakten med andra entreprenörer inom de olika sidodisciplinerna har arbetats upp och samarbetspartners håller samma höga kvalitet. Detta är viktigt då Växjö Snickartjänst så gott som alltid driver totalentreprenader.

Miljöarbetet är en självklar kärna i arbetet och fokus ligger på planering av transporter, avfall och materialinköp för att minska negativ miljöpåverkan. I samtliga projekt är trä en stor del av materialet och det är roligt att få arbeta med ett miljösmart material.

Växjö Snickartjänst har arbetat främst mot privatpersoner med tillbyggnader, renoveringar, husbyggnationer och många av dem har återkommit genom åren.

Det finns också nära kontakt med ett fåtal företag där kontinuerliga ändringar, underhåll och renoveringar utförs i tätt samarbete.

Växjö Snickartjänst har nyligen för egen räkning byggt en kontorsbyggnad med tillhörande lager och snickeri på Älgvägen i Växjö (Norra Industriområdet). Med denna byggnad säkerställer vi den höga kvaliteten även i utökat antal projekt. Här har vi skapat ett naturligt ställe för personliga möten.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Växjö Snickartjänst i korthet

Växjö Snickartjänst AB hjälper er med alla möjliga snickeritjänster tex nybyggnation, renovering,
takbyten, fönsterbyten, byte av kök och att lägga nya golv.

Tack vare våra goda kontakter med andra duktiga hantverkare i Växjö (elektriker, VVS, plåtslagare, markarbetare etc)
så kan vi erbjuda er kunder en totalentreprenad med hög kvalitet.
Målsättningen är att alla som anlitar oss ska vara mer än nöjda med vårt utförda arbete.

Skicka oss ett meddelande

  Kontakt

  Adress

  Älgvägen 20
  35245 Växjö

  Telefon

  Info

  Välkommen att kontakta oss!

  Växjö Snickartjänst logo

  Växjö Snickartjänst startade 2010, då som enskild firma men ombildades till aktiebolag 2013 och ägs av Henric Ragnarsson. Företaget har under åren utökats till 10 anställda snickare. Verksamheten fokuserar på kvalitet från första kontakt till slutöverlämning inom samtliga projekt.

  Besöksadress
  Växjö Snickartjänst AB
  Älgvägen 20
  352 45 Växjö
  Copyright © 2024. All rights reserved.